Újabb versenyt hirdetnek a megújuló energiával foglalkozó startupoknak

2017.08.11. 11:54

Az InnoEnergy európa vezető fenntartható energiagazdálkodást támogató vállalata pályázatot hírdet a startupok számára.

 A vállalat a következő területekről várja a projekteket a 2017-es Investment Round befektetési programjába: megújuló energiaforrások, alternatív energiaforrások, tiszta fosszilis energia, megbízható atomenergia, fenntartható lakossági és ipari energiafelhasználás, hatékony energiatárolás és energiaszállítás, okos otthonok- épületek-városok, energiabiztonság.  

Fontos rész volt a precíz és modern tervezésForrás: Filippo Loreti

 

InnoEnergy 160 tagú európai projekt-partneri hálózattal, nemzetközi piacismerettel és vevői kapcsolatrendszerrel, valamint akár 5 millió eurós befektetéssel tudja segíteni a piacra lépési folyamatot.  

Aki szervezett partnerekkel még nem rendelkezik, de az ötlet már megszületett a fejében, annak érdemes lehet felvenni a kapcsolatot a vállalattal.

Ha az ötlet jó akkor az InnoEnergyn keresztül a kidolgozott és benyújtott projektköltségvetés 20-80 százalékban finanszírozható.

Az Investment Round 2011-ben indult és már több mint 90 termék fejlesztésében segített. A program célja a fenntarthatóságot és környezetvédelmet célzó európai energiastratégia (SET-Plan) minél gyorsabb és hatékonyabb megvalósítása.

A cikk megjelenését az MVM Edison Program támogatta!

befektetésstartuppályázatinnováció2017