33 magyar kkv-t hívtak be a VW programjába, a fele beszállító is lett

2018.02.13. 20:14

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) a VW Regional Office Eastern Europe irodavezetőjét díjazta, elismerve, hogy ő tette a legtöbbet a magyar beszállítókért.

A HIPA elsődleges feladata, hogy a lehető legtöbb befektetést vonzza az országba, és a Magyarországot választó befektetők számára magas színvonalon teljesítő hazai beszállítókat ajánljon ki - írja az Autopro.hu.

Az ügynökség által alapított és odaítélt különdíj azt a külföldi cégvezetőt illeti, aki a megelőző évben a legtöbbet tette a magyar beszállítókért és a hazai kkv-szektor erősítéséért.

A HIPA különdíját idén Frank Müller, a VW Regional Office Eastern Europe irodavezetője kapta - a képen a Volkswagen Swiss up! részleteFotó: Balogh Bence [origo]

Az idei gálán ezt az elismerést Frank Müller, a VW Regional Office Eastern Europe irodavezetője kapta a Budapest Business Journallal (BBJ) közös eseményen. A BBJ díját a Thyssenkrupp magyarországi igazgatójának, Marc de Bastos Ecksteinnek adták.

A HIPA és az Audi Hungaria közötti szoros együttműködésnek köszönhetően 2014 óta 33 magyar kkv vett részt a Volkswagen beszállítófejlesztési szakmai programjain- mondta Frank Müller a díjátadón.

A résztvevők felével azóta együttműködik a VW-csoport.

Ha tetszett a cikk, kattints a Tetszik gombra, és többé nem maradsz le a friss híreinkről!