Bárkinek lehet céges flottája!

2017.03.20. 09:37

Egyetlen céges autóval is megéri kiváltania az AVIA üzemanyagkártyát. Nemcsak Ön lesz boldog, de a könyvelője is!

Nagyon sok embernek van hűségkártyája, gyűjtjük a kedvezményeket meg a pontokat, mintha az életünk, de legalábbis a boldogságunk múlna rajta. Az autósok többsége tankolás után előcsattint valamilyen plasztikkártyát, hogy felírassa az üzemanyag után járó plusz pontokat, amiért azután ehet egy dupla sajtburgert, esetleg ha elég sokat tankol, az összes pontot beválthatja egy csavarhúzókészletre, felfújható, benzinkút alakú úszógumira, vagy egy marmonkannával feszengő plüssmedvére. Egy rakás haszontalan dologra.

De ha az ember vállalkozásba kezd, akkor a hűségkártya már nemcsak arra jó, hogy időnként kapjon valami haszontalan dolgot, amivel eljátszik a gyerek, vagy bepókhálósodik a konyhaszekrény tetején. Egy cégnek nem szóróajándékok kellenek, hanem figyelem és személyre szabott ajánlatok.

Forrás: AVIA Hungária

Ilyen személyre szabott, prémium szolgáltatásokat kínáló cég például az AVIA, amely segít alacsonyan tartani a céges autóflották üzemanyagköltségeit. Ha egy céget 1927 óta úgy működtetnek Svájcban, hogy az mára az ország első számú hálózata lett, akkor ott nagyon értenek a vásárlói igényekhez és a prémium szolgáltatásokhoz. Az AVIA az egyetlen Európában független, saját tulajdonú üzemanyagtöltő-állomásokkal rendelkező, közepes nagyságú cégekből álló hálózat, több mint 3000 kúttal.  Az AVIA mottója, hogy a gazdaságos tankolás nem csak az üzemanyagár függvénye.

Miért éri meg a cégének átállnia az AVIA üzemanyagkártyára? Mert az ország közel 100 töltőállomásán használható kártyához olyan szolgáltatásokat választhat és kaphat, amik kényelmesebbé teszik az életét. Egyedi kedvezményeket kap, amiket vállalkozására szabnak. Utólag is fizethet, 14 napja van minderre, sőt még hitelt is kaphat. Személyre szóló kártyát adnak, de akár a rendszámhoz is rendelhet egy-egy üzemanyagkártyát. Beállíthat limitet és egyedi PIN-kódot minden kártyára, a költéseit a heti gyűjtőszámlázásnak köszönhetően nyomon követheti, az online felületen bármikor, bárhonnan leellenőrizheti– ha kell, innen le is tilthatja a kártyát.. Nincs minimális flottanagyság, ha egy gépjárműre igényelne kártyát, akkor is kap, és a megfelelő kedvezmények pont úgy járnak ilyenkor is, mintha hatvan kártyát igényelne.

Forrás: AVIA Hungária

Ha bármi problémája van telefonon és e-mailen, sőt, még faxon is kommunikálhat a céggel. Az AVIA büszke az ügyfélszolgálatára, azt ígérik, hogy szakképzett kollégák dolgoznak a vonal másik végén, és rugalmasan kezelik az ügyeket.

Az AVIA kártya egyszerű megoldást kínál saját és munkavállalói üzemanyagköltségeinek nyomon követésére. És még valami: az AVIA ráadásul környezettudatos cég, így az elszámolást elektronikus módon, a nyomtatást kikerülve, de minden hivatalos előírásnak megfelelő formában végzi. 

Kövess minket a Facebookon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Árfolyamok

A fenti értékek piaci indikációk!

EUR/HUF

USD/HUF

EUR/USD

USD/JPY

BUX

DAX

DOW

Heti csődlista

Heti felszámolási lista

pr-cikk