Uszodát és fitnesztermet szeretnénk

2017.02.15. 07:04

Országszerte közel új 500 uszodát és több mint 800 fitnesztermet szeretnének a magyarok a K&H: üzletet ide! programjának adatai szerint. Szintén sokan látnának szívesen mozikat a környékükön.

A szabadidő eltöltéséhez leginkább fitnesztermekre és uszodákra lenne szükség Magyarországon - derül ki a K&H üzletet ide! programjának januári összesítéséből. A program keretében egy online térképes felületen bárki bejelölheti, hogy a közelében milyen szolgáltatást vagy üzletet szeretne.

Fitnesztermet, uszodát, mozit

A szavazás január végi állása szerint a szabadidő és utazás kategóriában a fitnesztermeket és uszodákat hiányolják a voksolók. A program szeptemberi indulása óta a részt vevők országszerte összesen 820 helyre kértek fitnesztermet, 473 helyre pedig uszodát, gyógyfürdőt vagy wellnessközpontot. Budapesten például 195 uszodát létesítenének a szavazók.

Országszerte 820 fitnesztermet kértek a szavazókForrás: Origo

A fitnesztermek esetében Győrben és Szegeden is több tucat új egységre lenne szükségük a programban részt vevőknek.

Az uszodák és fitnesztermek mellett népszerűek még a mozik: 300 helyre, többek között a Balaton mellé, Szerencsre és Hatvanba is kérték a szavazók.

A mozikkal szemben a színházak gyengébben szerepeltek, országszerte mindössze 21 helyre javasolták ezt: például Cegléden és Esztergomban jó lenne egy új színház a voksok alapján.

A program folytatódik

A K&H: üzletet ide! program célja, hogy valós választ adhasson a kereslet és kínálat alakulására a lakossági igények alapján.

473 uszodára is lenne igény az OrszágbanForrás: Origo

 A K&H értékelése szerint a külföldön - Belgiumban és Csehországban - már sikerrel alkalmazott program Magyarországon is meghaladta az előzetes várakozásoknál.

Január végén az online térképnek már több mint 250 ezer látogatója volt, és közel 48 ezer szavazat jött. A K&H: üzletet ide! az idén is folytatódik, a bank várakozásai szerint az év végén a térképlátogatók száma meghaladja majd a 350 ezret, és addig összesen több mint 20 ezer boltot vagy szolgáltatás helyét jelölik majd meg a szavazók.

KAPCSOLÓDÓ CIKK

vállalkozásK&H