Huszonévesen is lehet milliós fizetése!

2018.02.14. 07:04

Nincs szó elírásról, ez a HR-specialista Adecco Csoport rendhagyó gyakornoki programjának hívószava: a 48 országot átfogó CEO for One Month program keretében az iskolából frissen kikerült, fiatal tehetségeket ültetik a vezetői székbe, hogy az ügyvezető igazgató mellett első kézből tapasztalhassák meg a vállalatvezetés feladatait. A programba idén is várják a magyar tehetségeket.

Az egy hónapos munkaviszonnyal 6 ezer eurót, azaz 1,8 millió forintos fizetést tudhat magáénak a szerencsés magyarországi kiválasztott, azonban ezzel még korántsem ér véget a program.
48 ország 48 tehetséges jelöltje közül a 10 legrátermettebbnek bizonyult „mini CEO" részt vehet egy, a katonaság és a sport világából már jól ismert boot-campben, ahol olyan készségek fejlesztése kerül a középpontba, mint a csapatban való dolgozás és az innovatív gondolkodás. Az itt legjobbnak bizonyult kis CEO egy hónapot tölthet el az Adecco Csoport globális ügyvezető igazgatója, Alain Dehaze mellett, ahol
nem kevesebb, mint 15 ezer eurós, azaz 4,5 millió forintos fizetés várja.

A 48 kiválasztott közül valaki 6 millió forinttal lesz gazdagabb a kéthónapos program végénFotó: Hajdú D. András [origo]

A 48 kiválasztott közül tehát egy szerencsés résztvevő kéthónapnyi hazai és nemzetközi üzleti gyakorlattal és összesen 6 millió forinttal lesz gazdagabb a program végén.

"A pályakezdők részéről motivációra és elkötelezettségre, a vállalatok részéről pedig munkahelyi képzésekre és gyakornoki programokra van szükség ahhoz, hogy válaszolni tudjunk a technológiai fejlődés adta lehetőségekre és kihívásokra.

Ezt elősegítendő hívtuk életre öt évvel ezelőtt a CEO for One Month programunkat, amely során valós munkahelyi tapasztalatokat szerezhetnek a kiválasztott fiatalok – mondta el Stefano Longo, a magyarországi Adecco Kft. ügyvezető igazgatója.

A 18-35 év közötti, ambiciózus fiataloknak az önéletrajz és motivációs levél mellett néhány kérdésre kell válaszolniuk az Adecco Group WaytoWorkTM oldalán. Ezek alapján egy úgynevezett shortlistet állítanak össze, akiket behívnak személyes interjúra, majd ezt követően választják ki azt a szerencsést, aki megkezdheti karrierjét az Adecco Magyarország Kft.-nél.

Ha tetszett a cikk, kattints a Tetszik gombra, és többé nem maradsz le a friss híreinkről!