Hamarosan sokkal többről szól majd a Számlázz.hu, mint egy számlázóprogram

2018.11.16. 14:24

A Számlázz.hu hamarosan egy olyan online rendszert biztosít a kkv-k számára, amely egyszerre nyújt számlázási, tranzakciós, könyvelési és bérszámfejtési rendszert a hazai kis- és középvállalkozói rétegnek.

Mindezt Váradi János, a Számlázz.hu stratégiai fejlesztési igazgatója jelentette be egy technológiai konferencián a napokban.

A cégnél úgy vélik, másokkal összefogva lehet igazi sikereket elérni, nem pedig úgy, hogy a cég maga végez el mindent. Ezért fogtak össze másokkal és integrációban, céges ökoszisztémában gondolkodnak.

Hazánkban 130 ezer kkv van kapcsolatban a világhálóval, vagyis a kkv-k egy jelentős része elérhető az interneten keresztül is, illetve használja a webet. Márciustól nyílik meg a közvetlen banki kapcsolat lehetősége a törvényi változásoknak megfelelően, a Számlázz.hu és más online számlázók ekkortól csatlakozhatnak közvetlenül a banki számlavezető rendszerekhez.

Váradi János, a Számlázz.hu stratégiai fejlesztési igazgatója szerint hamarosan eltűnnek a papír alapú számlatömbökFotó: Hajdú D. András [origo]

Ekkor, tehát a jövő évben lép piacra a Számlázz,hu Emporium nevű szolgáltatása, mellyel a bankok tömegével érhetik majd el a kkv-kat, hatékonyan.

A Számlázz.hu egy olyan platformot hozna létre, ahol egy helyen lenne elérhető a számlázás mellett elektronikus fizetés, felhő alapú könyvelési szoftver, bérszámfejtő rendszer, HR-rendszer, és sok minden más, melyre szüksége lehet egy kkv-nak. A Számlázz.hu azt szeretné elérni, hogy ez a rendszere megkerülhetetlen legyen a kkv-k számára.

Írásunk a Portfólió.hu cikke alapján készült.

Ha tetszett a cikk, kattints a Tetszik gombra, és többé nem maradsz le a friss híreinkről!